烟花美文网
当前位置: 首页 > 故事 > 少儿百科 > 七年级上册英语期末考试卷及答案2016 七年级上册英语期末试卷及答案

七年级上册英语期末考试卷及答案2016 七年级上册英语期末试卷及答案

2017-02-16 14:45:26 少儿百科 来源:http://www.39394.com 浏览:

导读: 烟花美文网www 39394 com 小编为大家整理的相关的七年级上册英语期末考试卷及答案2016 七年级上册英语期末试卷及答案供大家参考选择。  ...

烟花美文网www.39394.com 小编为大家整理的相关的七年级上册英语期末考试卷及答案2016 七年级上册英语期末试卷及答案供大家参考选择。

  七年级上册英语期末考试卷及答案2016 七年级上册英语期末试卷及答案

  初一英语试卷评分标准及参考答案

  I. 单项选择(本题共20分,每小题1分)

  1-----5 CABBB 6-----10 ACACA 11-----15 BAABC

  16----20 ACCBC

  II. 完形填空 (本题共10分,每小题1分)

  21-----25 DCCAB 26-----30 DABDB

  III. 情景交际(本题共15分,A题每小题1分,B题每小题2 分)

  (A) 31-----35 BAFDC

  (B)

  36. No, she isn’t

  37. How old is she

  38. When is your birthday, Cindy

  39. What / How about yours

  40. See you

  IV. 阅读理解(本题共40分,每小题2分)

  (A) 41-----45 BCBAD

  (B) 46-----50 BDADC

  (C) 51-----55 TFTFT

  (D)

  56. Linda’s sister.

  57. It’s orange.

  58. No, it’s Jenny’s

  59. It’s on the table.

  60. An English book.

  V. 词汇运用(本题共10分,每小题1分)

  (A) 61. finishes 62. those 63. tomatoes 64. them 65. aunt’s

  (B) 66. B → her 67. C → twelfth 68. C → isn’t

  .69. B → Peter’s 70. B → is

  VI. 完成句子(本题共15分,A题7分,每空0.5分,B题8分,每小题2分)

  (A) .

  71. play computer games

  72. want to be

  73. is easy for

  74. the first

  75. small but tidy

  (B)

  76. My sister likes to eat healthy food.

  77. 因为第二天是星期六。

  78. doesn’t ; like

  79. What is

  VII. 书面表达(10分)

  略

  得分 评分标准

  第一档

  (9~10分) 内容切题,层次清楚,语言流畅,书写工整,没有或仅有1处语法错误。

  第二档

  (7~8分) 内容切题,层次清楚,语言比较清楚,书写工整,语法错误较少(有2~3处)。

  第三档

  (5~6分) 内容基本切题,层次不够分明,书写较工整,有4~5处语法错误,但内容表达基本清楚。

  第四档

  (3~4分) 有一定内容,但语句不够通顺,语法错误较多(有6~7处)。

  第五档

  (0~3分) 能写出个别与内容相关的句子。

  备注

  1、对紧扣主题的适当发挥不予扣分;2、相同的错误不重复计算;单词拼写错误4个以上扣0.5分,全文最多扣2分;3、字数少于60词扣1分。

  七年级英语上册期末测试题(含答案)

  《新目标英语》七年级(上册)期末综合测试卷

  一. 读一读,猜一猜:根据首字母提示完成单词(5分)。

  1. Brad can play basketball. He wants to j__________ the basketball club.

  2. F____________ is the second month of a year.

  3. Jack Chen is Mike’s f_____________ movie star. Mike likes his movies best.

  4. The runners are very strong. Because they eat a lot of h__________ food.

  5. We want to play tennis after school. But we don’t have tennis r____________.

  二. 看一看,做一做:单项选择(15分)。

  ( )1. Look at these ___________. Victor has ____________ aunt and two uncles.

  A. photos, a B. photos, an C. photos, the

  ( )2. Can you _____________ jiaozi __________ English?

  A. say, with B. speak, in C. say, in

  ( )3. Where __________ she ___________ from?

  A. does, come B. is , come C. does, comes

  ( )4. How ____________ did you pay?

  A. much yuan B. many yuan C. much yuans

  ( )5. Her mother is ___________. She ____________ a car now.

  A. a driver, drive B. driver, drives C. a driver, is driving

  ( )6. Do you want __________ with me?

  A. go shopping B. to go shop C. to go shopping

  ( )7. ---___________? ---Yes, please.

  A. How are you B. Can I help you C. What can you do for me

  ( )8. Miss White is a good teacher. She usually _________.

  A. helps me to English B. help me learn English C. helps me with my English.

  ( )9. Maria likes documentaries _______ cartoon, ______ she doesn’t like thrillers.

  A. and , and B. and, but C. but, but

  ( )10. Do you need shoes______ sports? We have lots of shoes ________ very good prices.

  A. for, at B. for, with C. at, with

  ( )11. Katrina often has French _______, tomatoes, chicken__________ dinner.

  A. fry, for B. fries, for C. frys, at

  ( )12. Let’s ____________ volleyball. That _________ good.

  A. playing, is B. play, sounds C. play, is sound

  ( )13. Peter often _________ my textbook ________ home.

  A. takes, to B. brings, \ C. takes, \

  ( )14. The man is David Johnson. Johnson is his ____ name and David is his ______ name.

  A. family, first B. first, family C. first, last

  ( )15. Does Mary like documentaries?__________________.

  A. Yes, she doesn’t. B. No, she does. C. Yes, she does.

  三 读一读,对一对:对号入座(10分)。

  ( )1. Where is her pen pal from? A. At 4.P.m.

  ( )2. May I have a look at your ticket? B. She’s swimming.

  ( )3. When is your birthday? C. No, I don’t. It’s hard for me.

  ( )4. What’s his phone number? D. Zhou Runfa

  ( )5. What color is your box? E. It’s 243-0876.

  ( )6. Who’s your favorite film star? F. Sure. Here it is.

  ( )7. Can you play the piano? G. No, I can’t.

  ( )8. Do you like playing chess? H. He’s from the UK.

  ( )9. What time does it close on Sunday? I. It’s blue and yellow.

  ( )10. What is Lucy doing in the river? J. December 4th

  四. 看一看,找一找:改错题,下列句中均有一处错误,找出来并改正在横线上(5分)。

  1. Her’s favorite sport is tennis. _____________

  2. Miss Tian singing a new song. _____________

  3. My father usually go to work at 7:30. _____________

  4. Are this your brother, John? _____________

  5. Math is me favorite subject. _____________

  五. 读一读,排一排:给以下句子编号,组成一段意义完整的对话(5分)。

  ( )Why do you like P.E.?

  ( 1 ) What’s your favorite subject?

  ( ) How many P.E. classes do you have in a week?

  ( ) Do you like him?

  ( ) My favorite subject is P.E.

  ( ) It’s exciting and relaxing.

  ( ) I have two in a week.

  ( ) Who’s your P.E. Teacher?

  ( ) Mr. Li is.

  ( ) Yes, he’s friendly, but he’s very strict.

  六. 完形填空。(10分)

  I ____(1) Li Lei. This ______(2) a ruler. ______(3) is ______(4) ruler. I spell _______(5), R-U-L-E-R. That is _______ (6) eraser. It’s _______(7). I _______(8) spell it. _____(9) do you spell it, Do you know? _______(10), I don’t know.

  ( )1. A. is B. am C. are D. do

  ( )2. A. is B. am C. are D. do

  ( )3. A. This B. That C. It D. One

  ( )4. A. your B. his C. her D. my

  ( )5. A. it B. one C. her D. me

  ( )6. A. your B. my C. an D. a

  ( )7. A. your B. my C. his D. her

  ( )8. A. do B. don’t C. isn’t D. am not

  ( )9. A. How B. What C. What’s D. How are

  ( )10. A. OK B. Not C. Thank you D. Sorry

  七. 读一读,填一填:阅读理解(32分)。

  (A)

  (a)阅读对话,然后根据对话的内容从供选择的答案中选出问题的最佳答案。(4分)

  A: Hello!

  B: Hi, is that Paul? This is Nick, your new classmate.

  A: Hi, Nick! Where are you?

  B: At home. There’s a new movie at the Capital Cinema. Do you Know?

  A: Yes, I do. Do you like going to movies?

  B: Yes, very much. I usually go to movies with my parents on Sunday.

  A: What kind of movies do you like?

  B: Action movies. How about you?

  A: I don’t often go to movies. I like watching TV or VCD at home.

  B: That’s different from seeing the movie at the cinema. Let’s go to the movie this evening, OK?

  A: Sorry, I’m going to a concert with my mother this evening. What about tomorrow afternoon?

  B: OK. See you after lunch tomorrow.

  A: Bye-bye.

  ( )1. Who is B?

  A. Nick, Paul’s new classmate. B. Paul, Nick’s new classmate.

  ( )2. What does Paul like?

  A. Going to movies. B. Watching TV or VCD at home

  ( )3. Paul and Nick are going to ________.

  A. the new movie this evening B. a concert this evening

  C. the new movie tomorrow D. have lunch at the cinema

  ( )4. Where are they talking about the movies?

  A. At Nick’s home. B. At Paul’s home. C. At the cinema. D. On the phone.

  (b). 阅读下面的短文并完成ID卡。(6分)

  Nick is my pen pal. He is 12 years old. He is from Canada. He lives in Ottawa. He speaks English and French. His favorite subject is science. He likes Chinese, too. And he says he can speak a little Chinese, but he can’t write in Chinese.

  Nick likes sports, too. He likes swimming best. He goes swimming on weekends with his father. He says he can swim very well. He doesn’t like Physics. He thinks it too difficult.

  Nick has a big family. There are eight people in his family, his grandpa, grandma, father, mother and his brothers and sisters. He has two brothers and two sisters. They are Bob, Tim, Jane and Susan. They are happy!

  Name: ________________

  Age: ______ From: ______________________

  Language(s): _______________________

  Favorite subject(s): ____________________

  Favorite sport(s): _________________________

  (B)

  Bill 正在向大家介绍他家的新客厅,你能根据他的介绍,把所给物品的图片放在适当的位置上吗?(把物品下方的字母写在图中相应的位置里)(6分)

  (C)

  阅读Emily给好朋友Joy的一封信。根据信的内容,从7~10小题所给的三个选项中,选择正确答案。(4分)

  (  )7. What is Emily talking about in her letter?

  A. Joy’s birthday party. B. Emily’s birthday party.

  C. Uncle Paolo’s birthday party?

  (  )8. Where are they going to have the party?

  A. In Central Park. B. Near History Museum. C. At Uncle Paolo’s restaurant.

  (  )9. What can they do from 6 : 30 to 7 : 45? They can ________.

  A. go to a concert B. eat and talk C. go to the museum

  (  )10. What time does the party start? It starts at about ________.

  A. 6 : 30 B. 7 : 45 C. 8 : 00

  (D)

  Xiao Ming 想要参加学校社团组织。他向学生会主席Nancy写了一封自荐信。请你根据他所介绍的情况,完成第11~13小题,把14小题回答完整。(每小题1分,共4分)

  Dear Nancy,

  My name is Xiao Ming. I want to be in a club in our school. I’m not famous now. But maybe I can be famous someday!I can’t sing or dance or act in movies, but I can do many other things. I can play three instruments: the guitar, the violin and the drums. I think I can be in the music club. Maybe I can be a famous musician. I like to read story books and I can write stories. Maybe I can be a famous writer. I like sports, too, but I don’t think I can be a famous and successful sports man. Can I join you?

  Love

  Xiao Ming

  (  )11. What’s the word “instruments” in Chinese? It’s ________.

  A. 乐谱 B. 乐器 C. 乐章

  (  )12. What can’t Xiao Ming do? He can’t ________.

  A. write stories B. play the violin C. act in movies

  (  )13. Xiao Ming thinks he can be a famous ________ or a famous writer.

  A. musician B. actor C. sports man

  ( ) 14. --What clubs do you think Xiao Ming can join?

  --He can join a ___________ club, a ___________ club or a ___________ club.

  (E)

  读一读我和伙伴们本周末的计划,从15~18每小题所给选项中,选出最佳答案。

  (每小题2分,共8分)

  I’m going to see a movie with my friends this weekend. We love seeing movies, but e all like different kinds. I like to see thrillers and science fictions, my friend Sam loves action movies and comedies and my best friend, Lee, loves a good romance. Because we like different kinds of movies, it can be difficult to choose(选择)one to see. So we usually take turns(轮流)to choose the movie. It’s my turn to choose this weekend, so we’re going to see Harry Potter II, a new movie. It’s number one at the box office, and everyone is saying what a great movie it is. I can’t wait!

  (  )15. How many kinds of movies does the writer talk about in the story?

  A. Six. B. Five. C. Four.

  (  )16. Harry Potter II is ________ movie right now.

  A. a boring B. a popular C. an action

  (  )17. How do the writer and his friends choose which movie to see?

  A. They like different kinds of movies.

  B. They let Lee choose which movie to see.

  C. They take turns to choose a movie to see.

  (  )18. What is the main idea(中心意思)of the story?

  A. Choosing which movie to see can be difficult.

  B. It’s a good thing to see movies with friends.

  C. Everyone likes the new movie Harry Potter II.

  八.书面表达(18分)。

  1. 你(Steven)的蓝色背包在操场上丢失,里面有书及各种文具,写一份寻物启事,你的电话:82345066 (9分)

  _________________________________________________________________________________ _____________________________________________________

  2. 你想加入京剧社,根据以下表格编一段你与京剧社工作人员的对话 (9分)

  First name: Mark

  Last name: Smith

  Age: 13

  Telephone number: 6621-4810

  E-mail address: MARKSMITH@HOTMAIL.COM

  What can you do? Sing, dance, Chinese Kung Fu

  Why do you want to join the club? To learn a lot about Chinese history;

  interesting

  Clerk: Hi, can I help you?

  Mark: Yes, please. ________________________________________________

  __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  《新目标英语》七年级(上册)期末综合测试卷答案

  一. 1. join 2. February 3. favorite 4. healthy 5. racket

  二I. 1.B 2.C 3.A 4.A 5.C 6.C 7.B 8.C 9.B 10.A 11.B 12.B 13.C 14.A 15.C

  三. 1.H 2.F 3.J 4.E 5.I 6.D 7.G 8.C 9.A 10.B

  四. 1.Her’s改为Her 2.singing 改为is singing 3.go改为 goes 4.Are改为 Is 5.me改为 my

  五. 3-1-5-9-2-4-6-7-8-10

  六. 1—5 BACDA 6—10 CCBAD

  七. (a) 1.A 2.B 3.C 4.D

  (b) Name: Nick Age:12 From: Canada Language: English and French Favorite subject: Science Favorite sport: swimming

相关热词搜索:上册 英语 答案
  • 1、2016年七年级下学期英语期末考试质量分析(2016-09-16)
  • 2、九年级英语期末工作总结(2016-09-17)
  • 3、九年级英语期末总结(2016-09-17)
  • 4、九年级英语期末教学总结(2016-09-18)
  • 5、小学英语期末工作小结(2016-09-18)
  • 6、小学英语期末工作总结(2016-09-18)
  • 7、六年级上册英语期末测试卷(2016-11-03)
  • 8、七年级上英语期末考试题(2016-11-29)
  • 9、高二年级英语期末考试质量分析报告(2016-12-21)
  • 10、外语教学与研究出版社五年级上册英语期末试卷含答案(2017-01-03)
  • 11、上海初一年级英语期末考试复习计划交流,教研活动发言(2017-01-03)
  • 12、2016初一上英语期末复习计划(2017-01-04)
  • 最新推荐少儿百科

    更多
    1、“七年级上册英语期末考试卷及答案2016 七年级上册英语期末试卷及答案”由烟花美文网网友提供,版权所有,转载请注明出处。
    2、欢迎参与烟花美文网投稿,获积分奖励,兑换精美礼品。
    3、"七年级上册英语期末考试卷及答案2016 七年级上册英语期末试卷及答案" 地址:http://www.39394.com/gushi/shaoerbaike/401920.html,复制分享给你身边的朋友!
    4、文章来源互联网,如有侵权,请及时联系我们,我们将在24小时内处理!